Blockshipping ve Global Shared Container Platform Projesine Bir Bakın Derim!

Screenshot_96.jpg

Bir ICO hayal et!
12 trilyon dolarlık piyasaya oynuyor!
Bir ICO hayal et!
Konteynır taşımacılığına yepyeni bir imaj getiriyor.
Bir ICO hayal et!
14 saatten az bir sürede 10.000 katılım ile ilk Airdrop kampanyasını yoğun ilgiyle bitirdi.
Bir ICO hayal et!
Herkes dört gözle izliyor.
Merak ettiniz değil mi sevgili arkadaşlar.
Beni de heyecanlandıran bir Projeyi Blockshipping ve bu projenin önemli somut ürünü olacak olan “Global Shared Container Platform (GSCP)” u sizlere tanıtmak istiyorum.

Proje ICO dünyasında bir ilki oluşturuyor. Nedir bu ilk? İlk Iskandinav gemiciliğiyle ilgili ICO Projesi olması. Blockshipping şirketi tarafından yürütülen bir proje. Bu şirket hali hazırda gemicilik dünyasında faaliyet gösteren bir firma olması dolayısıyla, yani gemicilik iş alanından gelen bir firma olması ICO’nun başarılı olacağını gösteren bir durum. Ayrıca Danimarkalı girişimciler tarafından yapılan bir proje. Ekiplerinde avukatlardan tutun başarılı iş adamlarına kadar oldukça sağlam bir grup var. İnternet sitelerini ve whitepaperlarını incelediğinizde projenin ne kadar ciddi olduğunu anlıyorsunuz.

Screenshot_93.jpg

Projeleri temel olarak “Global Shared Container Platform (GSCP)” oluşturma üzerine kurulmuş. Bu platform Blockchain altyapılı olarak dünyadaki bütün konteynırların canlı ve anlık olarak takibini sağlamayı amaçlıyor. Bunun avantajı ihracat için boş ithal konteynerlerin hemen geri dönüştürülmesi ve Konteyner hatları için boş konteyner konumlandırma masraflarının azaltılması sağlanacak. Platformun sağlayacağı bu işlevsellikler gemi yoluyla konteynır taşımacılığı alanındaki kapasite üstü durumu çözeceği gibi milyonlarca ton karbondioksit salınımını azaltarak çevre kirliliğinin azaltılmasına da katkısı olacak. Yani konteynır taşımacalığı işini blockchain altyapısında geliştirdikleri bu platform ile daha sistemli, kontrollü, şeffaf ve karlı hale getirecekler.

Bu alanda trilyonlarca dolar paranın döndüğünü düşününce projenin kapasitesi de değerlendirilebiliyor. Diğer taraftan ünlü konteynır taşıma şirketi Maersk ile IBM’in gemi taşımacılığında blockchain teknolojisine geçiş ve burada kripto para kullanmaya yönelik arayışları     https://www.ibm.com/blogs/blockchain/2018/01/digitizing-global-trade-maersk-ibm/ Blockshipping projesinin sunduğu platform ve kripto parasının ne kadar önemli olabileceğine dair bize göz kırpıyor.

Screenshot_94.jpg

Website: https://www.blockshipping.io/
Whitepaper: https://www.blockshipping.io/wp-content/uploads/2018/02/Blockshipping_GSCP_ICO_White_Paper_public.pdf
Facebook: https://www.facebook.com/blockshipping
Telegram: https://t.me/joinchat/HWi2Gw9VvUw1U5lZObNS2w
Twitter: https://twitter.com/Blockshipping
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCy6rhL5daYE8jxbuUgNu6jg

ICO içinde yayınlandı

Blockshipping ve Global Shared Container Platform Projesine Bir Bakın Derim!” için bir yanıt

Yorum bırakın