RedCab, Merkezi Olmayan Küresel Ulaştırma Platformu İle Ulaştırma Sektöründe Blockchain Teknolojisinin Kullanışlılığını Artırma

 

REDCAB1.png

Blockchain teknolojisi, ulaştırma sistemlerinin günlük işleyişini olumlu bir şekilde nasıl değiştirebilir. Bu sorunun cevabını bulmak fikriyle yola çıkan RedCab merkezi olmayan bir küresel ulaşım platformu oluşturmak istemektedir. Böylece ulaştırma sektöründe blockchain sisteminin sağladığı şeffaflık, takip edilebilirlik, aracıların ortadan kalkması ve token ekosistemi oluşturabilme imkanları sağlanabilektir.

REDCAB’A GİRİŞ

RedCab LLC, Taşımacılık ekosistemini operasyonel anlamda değiştirmek amacıyla kurulmuş bir şirkettir. RedCab LLC, 2016 yılının ortalarında kuruldu ve 2017’de kendi mobil uygulamalarını faaliyete geçirdiler. Projenin Whitepaperına göre RedCab, hem sürücülerin hem de taksi şirketlerinin ve müşterilerinin maksimum olarak desantralizasyondan yararlandığı uygun bir P2P sistemi kurmak istediği anlaşılmaktadır.

REDCAB’IN EKOSİSTEMİNDE YER ALAN ÇÖZÜM ÖNERİSİ NEDİR?

RedCab, maliyetleri azaltarak ve aynı zamanda ademi merkeziyetle işlemler için daha fazla güvenlik sağlayarak verimli bir ulaşım sistemi oluşturmak amacıyla blockchain teknolojisini kullanacaktır. Operasyon modunda, RedCab, optimum performansa, düzgün yönetilen riske ve ayrıca ekosistemdeki karın geri dönüşüme kavuşmasını sağlayarak uygun bir taşıma sistemine erişmeyi kolaylaştıracaktır. RedCab’in esnekliği, işlevselliğinin farklı coğrafi bölgelere sorunsuz bir şekilde uyum sağlamasını kolaylaştırır, bu, küresel olarak faaliyet göstermesinin çok zaman almayacağının da temel göstergelerden biridir.

NEDEN REDCAB?

Günümüzde, ulaştırma sektörünün güvensizlik, tutarsızlık ve daha pek çok soruna ev sahipliği yaptığını görmekteyiz. Bunu çözmek için daha önce birçok farklı modeller geliştirilmiş olsa da, sonuçta hala bu sorunların giderilmesi başarılamadı. RedCab bu modellerden oldukça farklı. Neden? Çünkü proje; kullanıcılarına ve özellikle genelde arkaplanda bırakılan şöförlere uzun süreli, güvenli ve kârlı bir iş modeli oluşturacak ekosistemi geliştirmiş gözüküyor.

RedCab teknolojisi ayrıca taksi şirketleri ve sürücülere gelir düşürme korkusu olmadan iş sürekliliği sunacak. Bu süreçte hem sürücüler hem de şöförler açısından, Ethereum tabanlı olmanın verdiği avantajlardan akıllı sözleşmeler kullanılarak şeffaflık ve tutarlılık da sağlanacak.

Screenshot_132.jpg

REDCAB HİZMETLERİ İLE KULLANICILAR NE KAZANACAK?

RedCab’in sunduğu gerçekten ilginç hizmetler var, işin içinde yer alan tüm taraflara fayda sağlıyor. Aşağıda sunulan bazı hizmetleri görebilirsiniz:

  • Araç Çağırma Hizmeti: RedCab ile bireysel seyahatler, aile, iş ya da herhangi bir amaç için taksi arayarak mahsur kalmaya gerek yok, bir taksi için kolayca talepte bulunabilirsiniz.
  • Otel ve Havaalanı Ulaşımı: Otellere, kulüplere gidiyorsanız Redcap ile çeşitli geziler planlayabilirsiniz.
  • Teslimat ve Arabayla Alma Hizmetleri: Eğer başkalarını bir yere yemeğe çağırdıysanız veya personelinizi bir noktadan başka bir noktaya taşıtmak istiyorsanız, RedCap bunu sizin için yapacaktır.

Hiç kimse seyehate, geziye çıkacağı zaman taksileri beklemekten hoşlanmaz, RedCab müşterilerin bekleme süresini azaltacak ve düzgün ve kurallara uyan bir araç kullanımı sağlayacaktır. Düşük nakliye ücreti olacaktır ve fiyatlar mevcut sistemin aksine sürekli dalgalanma görmeyecektir. Bu ekosistem içerisinde müşteriler proje tokenlarını da kazanabilecektir.

Screenshot_135.jpg

Sürücüler İçin; ek gelir ve kazanç olacaktır. Çünkü saat başına düşen araç kullanma oranı artacağından dolayı buna paralel olarak da kazanç oranı artacaktır. Ulaşım hizmetleri için daha çok seçenek olacaktır.
PoD (Proof-of-Driving) yeni yaklaşımı aracılığıyla token kazanma imkanı olacaktır.
Kullanıcılar için hala pek çok avantaj var, oteller ve restoranlar da reklamlar aracılığıyla RecCap platformundan kazanç elde edebilecektir.

RedCab, iş modellerinin müşterileri için sürdürülebilirliği, ekonomikliği ve güvenliği kapsadığını garantilemektedir. Artık seyahatlerimiz, teslimat siparişleri ve daha fazlası hakkında endişelenmemiz gerekmiyor.

Ayrıca sistem bünyesinde 3 kategoride Taksiler de olacağını ifade edebiliriz:
1- Kullanımı gerçekten ekonomik olan ve hızlı seyahatler için ekonomik taksiler.
2- Aile gezileri için uygun daha fazla insanı işgal alacak kadar büyük Aile Kabinleri.
3- Lüks taksi ise çoğunlukla iş gezileri ve iş toplantıları için, oldukça eşsizdir.

Screenshot_njoergan.jpg

RedCab LLC’nin iş modeli ile birlikte, kullanıcıların acaba gerekenden daha fazla harcama yapıyormuyum korkusuna son verilecektir. Nitekim blockchain teknolojisi sayesinde şeffaflık sağlanacak ve ne kadar ödeme yapıldığını herkes görebilecektir. Ayrıca, sürücüler, paylaşılan gelir miktarı veya kazançlarından kesilme olup olmayacağı konusunda endişekenmeyecektir. Çünkü gerçekleştirilecek faaliyetlerden elde edilen kazancın % 100’üne sahip olacaklardır.

RedCab Mobile Uyulaması, küresel erişim için coğrafi hedefli reklamları göstermesi gibi çok sayıda özelliğe sahip olacak. Ayrıca, kullanıcı deneyimini artıracak yaklaşık 6 dilde hizmet sunması planlanmaktadır.
Mobil Uygulama ayrıca gezileri planlayabilecek, kullanıcılar taksiler için sipariş verebilecek ve Uber gibi bulunduğunuz yerdeki en yakın sürücüye ulaşmanızı sağlayabilecek.

RedCab ve Blockchain Teknolojisi

RedCab iş modeli, P2P ve aynı zamanda blockchain ağları üzerinde çalışacak dApps ile donatılmış olacak bir merkezi olmayan ekosistemde faaliyet gösterecektir. Bu, üçüncü taraflardan veya herhangi bir makamdan hiçbir müdahalenin olmadığından emin olmayı sağlayacaktır. Diğer özellikler arasında, sürücülerin sürüş sırasında görev protokollerini layıkıyla yerine getirmesi çerçevesinde projenin tokenlarından kazanma imkanının olması sayılabilir.

RedCab Token Detayları ve ICO

Token satışı 1 Haziran 2018 00:00 GMT’de başlayacak ve 15 Ağustos 2018 23:59 GMT’de sona erecek.
Token dağıtımı
Takım ve Kurucular -% 9
Danışmanlar -% 3
Bounty -% 1
Özel Satış -% 7
Ön Satış -% 15
Proof-Of-Driving & Proof-of-Marketing Token Üretimi İçin Ayrılan Miktar – 25%
ICO Ana Satışları -% 40

Ön Satış:

1 Haziran 2018’den 00: 00’a kadar GMT ve 21 Haziran 2018’de 23:59 GMT’de bitecek ve yatırımcılar için % 15’lik bir Bonus kazanma imkanı olacaktır.

ICO Ana Satış:

22 Haziran’da 00:00 GMT’de başlıyor ve 15 Ağustos 2018’de 23:59 GMT’de sona erecek.

Token Maksimum Arz Miktarı: 100.000.000 REDC
• Token Satış için Kabul Para Birimi: Ethereum
• Token adı: REDC
•Token Türü: ERC20
• Soft Cap: 2143 ETH
• Fiyat: 1 ETH = 2333 REDC
• Hard Cap: 24529 ETH
• Min Satın Alma Sınırı: 0,1 ETH = 233,3 REDC

REDC, Kore, Japon ve diğer dünyaca tanınan büyük borsalarda listelenmesi planlanmaktadır.

Screenshot_133.jpg

Screenshot_134.jpg
Daha Fazla Bilgi İçin Aşağıdaki Linleri Ziyaret Ediniz:

Website: https://redcab.io/
Whitepapper: https://redcab.io/downloads/Whitepaper_EN_v1.0.pdf
Telegram: https://t.me/RedCab_ICO
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/redcab
Twitter: https://twitter.com/redcab_llc
Medium: https://medium.com/redcab
Facebook: https://facebook.com/redcabeg
Reddit: https://www.reddit.com/u/Redcab_io

Yazar
BTT Username: techno99
BTT URL: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2034249
ETH: 0x68AAb7e8AD08ebfB91bB44f66Ec38fDe9602c2cB

ICO içinde yayınlandı

Yorum bırakın