CURAIZON ICO PROJESİ – SAĞLIK SEKTÖRÜNDE BLOCKCHAIN DÖNEMİ

Screenshot_145.jpg

Merhaba sevgili takipçilerim, yatırımcılar ve kripto para birimi hayranları. Bu makalemde sizler için sağlık sektöründe ilaç alanında blockchain temelli geliştirilmiş olan ve halen ICO satışları devam eden CURAIZON ICO Projesini incelemek istiyorum.

Bu proje, hastaların ilaçları doğru bir şekilde almasına yardımcı olan çok büyük bir problemi çözmektedir. Her gün milyonlarca insan ilaçlarını doktorlarca reçete edilen şekilde almaz ve sonuç olarak ilaç üretim maliyeti artar. Dünya çapında, bu şartlara uyulmaması 700 milyar dolara mal oluyor. CURAIZON projesi bu maliyetler azaltılmasına yardımcı olacaktır.

CURAIZON’un oluşturduğu veriler, dünyadaki ilaç şirketleri, araştırmacılar ve hükümetler için benzersiz ve çok değerli olacaktır. Bir hasta CuraServe teknolojisini her kullandığında, proje veritabanları yeni yararlı bilgilerle güncellenir ve daha fazla değer kazanır.

CURAIZON projesi, hastaların ilaçları nasıl ve ne zaman aldıklarıyla ilgili tamamen anonim veriler toplar. Projenin veritabanlarına erişmenin tek yolu Cura tokenlerını kullanmak olacaktır. Bu tokenlar, sağlık bakım maliyetlerini azaltmak ve milyonlarca hayatı kurtarmak için tıbbi araştırmaları ilerletecek verilere erişmek için kullanılabili
Bu video, CURAIZON’un nasıl çalıştığını anlamanıza yardımcı olacaktır.

CURAIZON tam bir sağlık ekosistemi sunan tek şirkettir. Doktor reçetelerine uyup uymadıklarını izleyerek hastaları destekler. CURAIZON’un ekosistemi şunları içerir: CuraServe, CuraData ve CuraView. Proje, sağlık bakım maliyetlerinin azaltılmasına ve tıbbi araştırmaların geliştirilmesine katkıda bulunacaktır.

CuraServe

• Rahatsız edici olmayan hatırlatmalar kullanarak hastalarla iletişim kurar.

• Aile üyelerinin hastanın ilaç alımı hakkında bilgi almasına ve durumu hakkında bilgi almasına izin verir. Sağlık hizmeti sağlayıcılarıyla gerçek zamanlı iletişimi sürdürür ve hasta davranış bilgilerini rapor eder.

CureView

• Sağlık sistemleri ile bütünleşme ve bilgi alışverişi sağlanır.

• Tüm hasta verilerinin uygunluğunu sağlar.

• Hastanın elektronik tıbbi kaydına gerçek zamanlı geri bildirim sağlar.

CuraData

• Veritabanında benzersiz ve değerli veri toplar.

• Yalnızca demografik verileri ve hasta bağlılık verilerini içerir. Sağlık hizmeti tarafından saklanan hasta kimlik bilgileri de buradadır.

• CuraData, CuraToken ile kullanılabilir.

CuraToken, CTKN token sahiplerinin blok zincirindeki anonim tıbbi verilere erişebilmesini sağlar.

ilac-krizi-kapida-kurdaki-kriz-ilaci-da-vuracak-1533893867.png

Curaizon teknolojisine erişmenin tek yolu CuraTokens’dır. CuraToken, güçlü analitik araçları, yapay zekayı ve büyük bir veritabanını kullanarak, doktorların ilaç alma konusundaki talimatlarına uyulmasını sağlayacaktır. CuraTokens, hasta davranış ve bağlılığının gerçek zamanlı analizini sağlar.

CuraTokens, kimlik doğrulaması, gizlilik ve hesap verebilirliği yönetmek, insanların verileri kontrol etmelerine, güvenlik, emniyet ve GDPR dahil olmak üzere tüm gerekli kurallara uymalarını sağlamak için blok zincir teknolojisinin kullanılmasına izin verir.

CuraTokens, token ödüllendirme sistemi aracılığıyla tıbbi ve ilaç kuruluşlarıyla ortaklık kurmayı teşvik edecektir. CuraToken sahipleri, dünyanın her yerindeki insanların hayatlarını kurtardıklarını ve ilaç rejimine uyulmaması sorununu çözmeye yardımcı olduklarını bilecekler.

3.png

CuraServe teknolojisi, hastaların doktor reçetelerine göre ilaç almasına yardımcı olur. Bunu yaparak CURAIZON, hastaların daha uzun ve daha sağlıklı yaşamasına yardımcı olur. CURAIZON ayrıca, hastaların ilaçlarını doğru bir şekilde almadıkları zaman ortaya çıkan sağlık masraflarını da azaltır.

CuraServe teknolojisi, insanların ilaçlarını nasıl aldıklarını gösteren gerçek zamanlı olarak çok sayıda benzersiz veri üretir. Bu bilgi, ilaç şirketleri, tıbbi araştırmacılar ve biyoteknoloji şirketleri gibi farklı gruplar için çok değerlidir. CuraTokens, sahiplere sorgulamak için bir token erişim verisi sağlar.

CURAIZON platformu uzun bir süre çalıştığı için, “THEIR” veritabanı amaçlanan amaç için daha fazla kullanılan bilgilerle güncellenir. Veri tabanında daha fazla veri toplanır, CuraTokens tokenlarının fiyatı artar.

ICO ve Token Bilgileri:

CuraToken (CTKN), CuraData platformu aracılığıyla tıbbi verilere erişmek için kullanılabilen, ERC – 20 standardına dayanan bir tokendır.
CuraToken Ön Satış Tarihleri: 1 Haziran 2018 – 8 Haziran 2018
CuraToken Halka Açık Satış Tarihleri: 8 Haziran 2018 – 8 Eylül 2018
Softcap: 1.000.000 USD
Hardcap: 25.000.000 USD
Satışa Çıkarılan Token Miktarı: 250.000.000
Token fiyatı: 0.2 USD

Projenin CTKN Tokenlarından satın alabilmek için http://ico.curaizon.com/ linkini kullanabilirsiniz.

Proje Ekibi

Screenshot_143.jpg

Yol Haritası

Screenshot_144.jpg

Ayrıntılı Bilgi İçin Lütfen Aşağıdaki Linkleri İnceleyiniz:
WEBSITE https://curatoken.curaizon.com/
WHITEPAPER https://curatoken.curaizon.com/wp-content/themes/curatoken/White_paper.pdf
LITEPAPPER https://curatoken.curaizon.com/wp-content/themes/curatoken/Lite_paper.pdf
TELEGRAM https://t.me/joinchat/ILiK_Q7VBLOByz_7mMUgsQ
TWITTER https://twitter.com/curaizon
FACEBOOK https://www.facebook.com/curaizonltd/
LINKEDIN https://www.linkedin.com/company/curaizon-ltd/
YOUTUBE https://www.youtube.com/channel/UCjNZcxOvYCQSyyXXYPRrbRQ
Bitcointalk ANN thread https://bitcointalk.org/index.php?topic=4401662.0

YAZAR:
BTT Username: techno99
BTT URL: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2034249
MEW: 0x68AAb7e8AD08ebfB91bB44f66Ec38fDe9602c2cB

ICO içinde yayınlandı

Yorum bırakın